Project Detachering

 

Detachering is de flexibele personeelsoplossing voor zowel tijdelijke als structurele functies, waarbij wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Dit biedt uitkomst als opdrachtgevers snel over extra kennis of capaciteit willen beschikken. Goed opgeleide montage monteurs, in dienst van Ultimate luchtkanalen, worden voor een vaste periode en bepaalde werkzaamheden ingezet.

 

Een detacheringoplossing biedt de mogelijkheid om op tijdelijke basis te beschikken over één of meerdere van onze monteurs. Ultimate luchtkanalen kan haar opdrachtgevers bij diverse kennis- en capaciteitsvraagstukken van dienst zijn. Indien zij worden geconfronteerd met een capaciteitsprobleem, bijvoorbeeld bij onderbezetting, of piekbelasting. Daarnaast kan zich een vraagstuk voordoen waarvoor juist specifieke kennis nodig is. Ook wanneer er voor het realiseren van een project extra capaciteit nodig is detachering een goede oplossing.

 

Voor ieder project kunnen wij tijdelijk personeel leveren.

 

Onze monteurs zijn het bezit van eigen ingerichte bedrijfswagen en werken met montagekoppels (2 personen) met eigen goedgekeurde arbeidsmiddelen. Daarnaast zijn al onze monteurs in het bezit van VCA certificaat.

We komen graag bij u langs voor een gesprek.

 

Installatie

Wij installeren voor zowel woningbouw als utiliteit.

Service

Wij denken met u mee, en zien de commerciële belangen van uw plannen.

Bezoekers adres:

Transistorstraat 53c,

1322 CK Almere

Post adres:

Velsenpad 10,

1324 RA Almere

Mobiel  06 - 46 97 03 12

Email    info@ultimateluchtkanalen.nl

 

InstallatieWij installeren voor zowel woningbouw als utiliteit.

 

ServiceWij denken met u mee, en zien de commerciële belangen van uw plannen.